OVERIGE TOEPASSINGEN

POPULARITEIT

Hogedruk verneveling is Nederland populair aan het worden voor het koelen van bezoekers van openluchtevenementen en terrassen. Bezoekers voelen zich prettiger in de gekoelde atmosfeer zonder hierbij nat te worden. U laat uw bezoekers weten dat u hun komst waardeert en het belangrijk vindt dat zij zich zo comfortabel mogelijk voelen tijdens hun bezoek aan uw bedrijf. Naast het verhogen van het comfort heeft verneveling zeker een attractieve waarde. Op welk terras zullen bezoekers plaatsnemen als zij op een vol plein een getimede verneveling zien bij een etablissement?

PRODUCTEN

Tecnocooling producten worden succesvol toegepast bij vooraanstaande evenementen zoals de Tour de France, World Expo, Diverse Metro stations wereldwijd, Internationale luchthavens etc.

Hiervoor worden mobiele koelers zoals de Mobicool ,de ICooler en de Apache ingezet, alsmede vaste systemen die langs gevels of wachtrijen kunnen worden gemonteerd. De vernevelsystemen kunnen wanneer nodig, worden uitgerust met krachtige ventilatoren om het bereik te vergroten en de lucht in beweging te zetten.

EGALE NEVEL

Tecnocooling watervernevelsystemen zijn zeer veilig in gebruik.
De pompen houden geen water vast na of tussen het gebruik. Alle leidingen worden geleegd na ieder pompsessie en het gebruikte water wordt gefilterd en desgewenst gesteriliseerd met UV systemen.
Door de hogedruk en de zeer fijne nozzles is het watergebruik ook bij grote projecten zeer laag te noemen.

VOORBEELDEN

Enkele voorbeelden van buitenluchtkoeling waarbij verneveling wordt toegepast om bezoekers te koelen:

  • Terrassen
  • Buitenlucht concerten
  • Attractieparken
  • Sportevenementen
  • Wachtrijen
  • Openbaar vervoer
  • Luchtbehandeling van verontreinigde trajecten