Industriële koeling

TecnoCooling-systemen bieden enorme voordelen voor airconditioning van grote binnenruimten vanwege hun hoge efficiëntie en verminderd energieverbruik.
Deze systemen zijn ideaal voor het koelen van grote ruimtes zoals industriële schuren, garages en werkplaatsen of voor het afvoeren van hoge warmte-emissies van industriële processen zoals gieterijen en machines.
Het koeleffect kan ook worden gecombineerd met vochtigheidsregeling om de productiviteit in specifieke industrieën zoals papier, hout en textiel te verhogen. TecnoCooling vernevelingssystemen werken door water onder druk te spuiten door speciale gepatenteerde sproeiers die zeer fijne druppeltjes van minder dan 10 micron kunnen genereren.
Deze druppeltjes worden onmiddellijk door de lucht geabsorbeerd zonder dat de oppervlakken en voorwerpen eronder nat worden.
De resultaten zijn significant: lage installatie- en werkingskosten, onmiddellijk effectief, koeleffect bevindt zich alleen in interessegebieden, mogelijkheid tot installatie in een gesloten, halfopen en open omgeving.

Industriële koelingssystemen van Tecnocooling, zijn over de gehele wereld te vinden. Van Metronetwerken tot aluminium extrusie en papierindustrie. Voor ieder sector is er een maatwerk oplossing.

Onze fabrieksingenieurs en lokale dealers, kunnen u helpen voor maatwerk op uw locatie.